Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Jak tam Wasze wnioski (firmowe, bez leasingu)?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Maruda, post: 108765, member: 2079"] Ja dzisiaj podpisałem umowę w GWD. Powiem tak, mSzafir i Mac to nie jest dobry pomysł - ten programik do wirtualnej karty CloudSinger jest tylko na Windowsa 10/11. OK mam na Macu wirtualnego windowsa ale oczywiście ten program nie uruchamia się... Wszystko przez to że nie chciało się ruszyć dupska po wersje z czytnikiem na USB. Ta ilość wtyczek co potem samo GWD wymaga to też śmieszna sprawa bo dzisiaj chyba SpaceX łatwiej Starlinki wystrzeliło (8 minut od startu do lądowania bustera) niż mi ten program i potem wtyczki Chrom na zapomnianym lapciu z Windowsem zainstalował... Dobrze że miałem bo już bym musiał żonę prosić aby służbowego mi dała...). W mailu chyba standardowa formułka o przesłaniu polisy z cesją (a już przy uszczegółowieniu dawałem) ale jak prosili wysłałem na maila. Teraz będę musiał chyba przez dwa lata JPK i DRA podpisywać tym podpisem jak już go zakupiłem... A może ktoś ma patent jak tę wirtualną kartę podpiąć do Maca? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Jak tam Wasze wnioski (firmowe, bez leasingu)?