Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Jak tam Wasze wnioski (firmowe, bez leasingu)?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzysztofFly, post: 44739, member: 1062"] Udało mi się dzisiaj dodzwonić na infolinię, więc podzielę się informacjami jakie uzyskałem (poniekąd odpowiem także na pytania które sama zadawałem wcześniej), z informacji które tam otrzymałem wynika: Tabela zestawienia przychodów i rozchodów [ATTACH type="full"]5363[/ATTACH] W saldo początkowe wpisujemy zera. wypełniamy B1 oraz C1, w roku bieżącym również B3 (kwota dotacji) Składki, nas nie dotyczą (tylko kościoły, itp.) Oczywiście jeśli dotyczą nas inne przychody i inwestycje, to także wpisujemy, jeśli nie to wpisujemy zera. W lata 2022/2023/2024 wpisujemy prognozowane przychody i rozchody oraz inwestycje. Ewentualnie w uwagach oświadczamy, że nie planujemy rozszerzenia działalności i inwestycji z tym związanych. Tabela źródła finansowania, tak wygląda moja przy odliczeniu 50% VAT. [ATTACH type="full"]5364[/ATTACH] Zabezpieczenie, z tego co dopytałem to wystarczy cesja. [ATTACH type="full"]5366[/ATTACH] Jeśli chodzi o sprawozdania w JDG, Pani powiedziała, że należy dołączyć podsumowanie/bilans z KPiR za ostatnie trzy lata. Upoważnienie/pełnomocnictwo do podpisania wniosku o dofinansowanie - tutaj jeśli wypełniamy wniosek sami, piszemy oświadczenia, że wniosek wypełniamy sami i dołączamy. Mój wniosek dzisiaj wysłałem, więc teraz pozostaje czekać na informacje zwrotne. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Jak tam Wasze wnioski (firmowe, bez leasingu)?