Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="slaveq, post: 126355, member: 154"] Jak dla mnie wyzywanie ludzi od ameb to źle świadczy o człowieku. Wiesz ile razy już słyszałem argument „może i zapierdzielają na autostradzie, może i siedzą na zderzaku powodując zagrożenie, może też mrugają światłami i poganiają nawet jak w sekundzie nie znikniesz z lewego pasa bo wg nich jeździsz za wolno albo powinieneś się w ich mniemaniu wcisnąć między tiry ALE NIE ZAPOMINAJMY O TYCH MILIONACH SK@&€&!NOW NA DRODZE KTÓRZY CODZIENNIE JADĄ 90 km/h NA AUTOSTRADZIE !!!!”. To ja na to w dwoch punktach: 1) To jest wygodny zabieg żeby przerzucić i skupić uwagę dyskusji na kimś innym. Może irytującym ale nie powodującym zagrożenia. Wtedy poganiacze sobie mogą wmawiać, że przecież nie ich wina. Szybko ale bezpiecznie. 2) przez lata widziałem może raz kogoś kto te mityczne 90 km/h na autostradzie jechał lewym pasem. Ale ta dokładna liczbę słyszalne w argumentacji wiele razy, zastanawiałem się dlaczego i jest to po prostu najniższą wiarygodna wartosc, jakby powiedzieć, ze „ameby” jak to określiłeś jeżdżą 60 km/h na autostradzie to ktoś mógłby pomyśleć że pleciesz farmazony a tak teza o tych „amebach” staje się wiarygodna. Prawdopodobnie ludzie jadący np. 170 km/h kiedy ktoś nawet przepisowo jadący ich przyblokuje to nagle im się wydaje że no ameba jedzie 90 km/h i cyk rozgrzeszenie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)