Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="mALEK, post: 126681, member: 296"] realia w PL sa inne - przez min 50lat jedyne nasze "autostrady", to byly w spadku po niemcach i IIws. w wiekszosci miast/miasteczek w niemczech masz 30km/h (kiedy u nas), na austostradch 110/130km/h z naciskiem na 120km/h - j.w kiedy w koncu u nas :/. mysle, ze niemcy zlikwiduja "w/o limits" w przyszlym roku w calym kraju, z powodu nacisku spolecznego, politycznego i ekologicznego. niemcy maja juz serdecznie dosc wycieczek "zapierd" z osciennych krajow muszacych przetestowac swoje ego. btw konmi, nie koniami, chyba, ze faktycznie w XVw tak sie mowilo. albo o ludziach piszesz tzw "starych koniach", ale do glowy mi nie przyszlo , ze mam na kims jechac :unsure: dwa tyg temu rodzicie kolegi mieli wypadek na AB. matka zginela, ojciec walczy o zycie :( w zeszlym tyg. kobieta splonela zywcem w aucie, bo wbila sie w korek na AB. wiec jak czytam debilizmy, ze w niemczech predkosc to nie problem, to ...brak mi slow najzwyczajniej... [URL unfurl="true"]https://www.autobild.de/artikel/streit-ueber-tempolimit-auf-autobahnen-in-deutschland-442547.html[/URL] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)