Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 129631, member: 6"] Nas w samochdzie z telefonem przy uchu da się zidentyfikować po nr rej auta. Zombi które wtargeło na pasy wpatrzone w ekran nawet otrąbić nie można, bo to święta krowa w tym miejscu, nawet jak łamie przepisy. Trzeba się z tym liczyć, bo to jest nagminne i dotyczy nawet rowerzystów. Widuję esemesujących podczas jazdy rowerem tuż obok auta i przecinających skrzyżowania. A już wg mnie sztuką jest to jak facet to pisze na hulajnodze. A jazda jedną ręką przy tym kącie główki jest sztuką i głupotą zarazem. Telefon to zmora w takich przypadkach i to dotyczy już nie tylko młodych. Itp itd. Włazi tski/a pod koła, bo ma prawo, ale ja odsiedzę wyrok, może sumienie ucierpi? A delikwent zrobi the end życiowe lub będzie miał któryś stopień niepełnosprawności? Podobnie ja nie wygram w samochodzie z Tirem, tramwajem czy Intercity. Trzeba uważać za innych ale nie wszyscy uważają nawet za siebie [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)