Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Norbert, post: 130837, member: 319"] Niestety natura nie działa tak jak byś tego chciał. Przykład - wypadek z A1... Myślę też, że nie każdy kto używa tego hasła jeździ jak ameba, a właśnie głównym problemem jest prędkość w połączeniu z ograniczeniem umysłowym. Oczywiście do tego musimy rozróżnić czy ktoś kto używa tego hasła, buja się np. do 160 na autostradzie, czy może do 250? A może nie jeździ po autostradach tylko daje popisy w mieście przekraczając wszelkie zasady - głównie zdrowego rozsądku. Kiedy widzę takiego gościa co wpada w ciasną miejską uliczkę, z prędkością 70km/h lekko i z mogą w desce, sądząc po ryku silnika, - zawsze się zastanawiam jak można ukrócić tego typu zachowania. Wyższe kary? Odsiadka? Ilu jest recydywistów na drodze? Cała masa. Może gdybyśmy przestali się cackać i pokazywali na cały świat takiego ryja z opisem co zrobił (mowa o poważnych wykroczeniach, czy też przestępstwach), to może by to poskutkowało. Według mnie panuje głupia zasada ochrony wizerunku i danych takich pacjentów. Odniosę to do pedofili. Gdyby ich sumiennie pokazywać to myślę, że po kilku linczach następni by się mogli opanować :) Prewencja podstawą :D [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)