Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 133071, member: 274"] Też tak myślałem ale o dziwo w nowoczesnych samochodach tylko tak jesteś w stanie wyjść z poślizgu tyłu gdy ktoś Cię uderzy z boku (w szkole jazdy były szarpaki które uderzały tylko tylne koła a potem wpadałeś na płytę poślizgową). Jak próbowałem kombinować jak Ty, udowadniać swój refleks itp, to zawsze przegrywałem i robiłem bączka. Pomyśl też o sytuacji że próbujesz ominąć taką przeszkodę i udaje Ci się to, gość jedzie dalej zadowolony ale Ty już nie wracasz na drogę, tylko wpadasz w las, rów lub przebijasz barierki i spadasz z mostu. Mam parę milionów nakręcone i wiele już widziałem i przemyślałem. Mam też duże i ciężkie samochody, bo latam głównie trasy. I zapewniam Cie że nie będę omijał tylko w sytuacji jw hamulec w opór i przygotowanie na zderzenie. Z Tirem też jesteś w stanie wyjść z takiego auta z życiem: [MEDIA=youtube]jGHsoF5F57s[/MEDIA] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)