Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 147315, member: 6"] Tylko inżyniera genetyczna może coś zrobić. Wczoraj mi wyskoczył ambitny T3 RW przed maskę w miejskiej jeździe w gąszczu słupków, bo budują drogę. Wszyscy tu niemal spoko jazdę uskuteczniają, bo ciasno, dziury itp. A ten od tyłu i sru i przed maskę. OK elektryk idzie jak burza Myślałem że chciał się przywitać (Tesle często się pozdrawiają, szczególnie na zadupiach, gdzie ev mało), ale znaku awaryjnymi nie dał. To co dupe auta chciał pokazać? Jaka ładna i że lampy mu nie parują? :) Albo nalepkę Plaida zobaczył i pewnie se myśli, dziadek jedzie wypasem jakiś tutejszy h. uj, (racja), to mu pokaże że jestem lepszym kierowcą. Widocznie takim jest! :) Zgrabnie mu wyszło, tylko po co, jak zaraz po heblach trza było dać ? Żartuję :) ale to prawda Przepisy są niedopracowane, mnie np dziwi fakt że nie zabiorą jak jest dwóch właścicieli. Zaraz ludzie zaczną drogie fury przerejestrować. Bo kasę trudniej ściągnąć itp. A pić się chce [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)