Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="piotrpo, post: 162716, member: 3354"] [USER=2134]@ztsgusz[/USER] U nas niby mamy już przepisy, ale niestety jest to nagminna sytuacja. I o ile rozumiem, że ktoś może nie mieć w oku dalmierza laserowego, aktywny tempomat może nie wcelować, sam nie wiem, czy na autostradzie mam te 70m, czy może 50m i zdarza mi się w naszym ruchu umyślnie zmniejszyć tę odległość przed wyprzedzaniem, to widząc zapierdalający 100+ rządek samochodów z odstępami < 10m zastanawiam się gdzie ci debile zostawili mózgi, a jest to sytuacja nagminna wręcz. Idą wakacje, na obwodnicy trójmiasta znowu codziennie kilka tysięcy ludzi straci kupę czasu, bo statystycznie w sezonie raz dziennie ktoś się komuś wpakuje w kuper. W sporej części przypadków 2x, bo po drugiej stronie też momentalnie robi się korek gapiów i przy tych odstępach są spore szanse na kolizję. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)