Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 172123, member: 6"] :) Z tej latarki jest niezła pała .Ja nie radzę nikomu ale informuję , że mam i teoria teorią, prawo , prawem , ale na kepmingu w Spocie i drugi raz we Wloszech , dwóch pijanych odeszlo z płaczem a jeden dodatkowo z siniakiem na łapie i guzem na łbie . I mam w dupie ich samochody , mogę takim zaczepnym zapłacić za szkody , zamiast za swoje jak mi z buta przywali w drzwi, liczy się też..fajne odstresowanie , adrenalina . :) (wężykiem). 20 -30 lat temu bylem bardziej wyrywny , teraz żyję wspomnieniami a ta latarka w Tesli i klucz do kół w drzwiach kampera o "dobrych czasach młodości mi przypominają" :) I żeby nie było że konfabujuję , oto narzędzie zbrodni . Krew zmyłem :cool: PS kilkanascie lat temu jak toto kupilem , to testowalismy z kumplami na szybach , czasem perzdnia odbije , boczne z ok 5 m na ogół pękały .Jest niebezpieczeństwo rykoszetu , więc zabawa nie do polecania przy podobnych zabawkach Natomiast kula pieprzowa (a i były kiedyś i paraliżujące), działają dosyć skutecznie i lepiej za blisko z tym nie podchodzić . Jak piszesz , używanie czegokolwiek do ataku ,wiąże się z ryzykiem przegranej i to sromotnej . Więc decyzja jak zwykle w danej sytuacji inna : wiać albo atakować ? Najgorsza to, zastanawiać się . [ATTACH type="full" alt="PXL_20240805_101028875~2_copy_604x1075.jpg"]19651[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)