Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="blazej, post: 174255, member: 3910"] A ja z kolei uważam, że to kierowcy wyprzedzający takie kolumny stwarzają największe zagrożenie. Raz już taki jak jechałem nie miał gdzie zjechać i skończył szczęśliwie w polu między drzewami, a dziesiątkom innych optymistów na szybko musiałem nerwowo robić miejsce, bo się przeliczyli (nie, nie oznacza to, że schodziłem ze zderzaka pojazdu przede mną - po prostu zwykle takie cuda zdarzały się na dohamowaniu do terenu zabudowanego i przy prędkości 40-50 km/h odstęp nie jest za duży). Jazda sznurkiem 80-90 km/h ze zwalnianiem do 70 km/h w całej mojej historii prowadzenia samochodu, a prawo jazdy mam dopiero 15 lat, nie doprowadziła do wypadku. Szalone wyprzedzanie wielokrotnie. Już nie wspomnę o tym, że przy jeździe sznurkiem co najwyżej zaliczysz niegroźną stłuczkę, a jak źle ocenisz szanse wyprzedzenia, to kończysz na drzewie lub co gorsza - jedziesz na czołówkę z szansami przeżycia bliskimi zera. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)