Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 237883, member: 6"] Ad wyprzedzanie zajeżdżanie ...Ci co mają Fsd niech zobaczą pomijając wszystko jak Tesla wyprzedza , kiedy zaczyna i kiedy wraca na pas . Nieważne jak kiedy i itp nic innego sie nie liczy a tylko odległości.....zaczyna nie zaraz za dupą i nie wraca przed maską. Czyli z jednej strony nie dostajemy karmieniem w szybę i nie walimy potencjalnie innym po niej . A na pewno nie zwalniamy po manewrze. Fantomy sporadycznie nie są wg mnie gwaltowne a przestraszyć mogą tylko tych co siedza nam za blisko na zderzaku .i pies im mordę lizał . Podobnie jak temu w/w zapierdalaczowi z Prosiaka Ja widze często jak ludzie podjeżdżają blisko z tyłu i jak od razu wracaja na pas . To jest silniejsze od rozsądku , nauki czu racjonalności itd .. Podobnie bywa z dojazdem do świateł - rura i po heblach, choć dopiero co z zapaliło się czerwone .. Jak na torze w Monaco. im bliżej pojedziesz i i im zrobisz szybszy manewr jak w teście łosia tym jesteś bardziej cool driver. Nawet Passatem czy innym dieslem ze spalaniem 5 l na 100km. A juz jak masz naleśniki na felgach i ciemne szyby to inaczej wręcz nie wypada :) To wszystko wiem z autopsji . Miałem tak chwilowo a do tego jeszcze wyprówalem wydechy w motocyklach zanim je EV zdeklasowały . :cool: Tłumacząc że jak mnie nie widać to musi mnie być słychać [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)