Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Młody, post: 238534, member: 5366"] Jak słyszę argumenty "zdrowy rozsądek" i "chłopski rozum" to mam 99,9999% pewność, że rozmawiam z debilem. A wracając do limitów prędkości, spotkałem się wczoraj z przyjacielem, który jest dyrektorem w ZDiZ w Gdańsku i w pewnym momencie dyskusja zeszła właśnie na limity, punkty, fotoradary, pewnie pod wpływem tego wątku i trąbionej wszędzie ekstradycji z Dubaju. I on stwierdził, że z punktu widzenia urzędników najgorsi są ci jeżdżący +10-20 ponad limit, bo właśnie przez nich muszą je zmniejszać, czyli jest długa prosta droga 2x3 oddzielona torowiskiem i pasem zieleni z ograniczeniem 70, robią pomiar i wychodzi, że ludzie jeżdżą 90-100, jest kilka wypadków, nawet jakiś śmiertelny no tak zmieniają z 70 na 50 i powiadamiają policję, że ma suszyć. Jest 30 przy jakiejś szkole, no to pyk progi, zwężka, z dwóch kierunków zrobią jeden. A potem płacz zapierdalaczy. Podał kilka przykładów zmniejszenia prędkości w Trójmieście z powodów jazdy ponad limit. Odcinek S6 obownica w Gdyni z 120 ma 100. Zwycięstwa i Grunwaldzka w Gdańsku z 70 na 50. Spojrzałem teraz w Google i takie coś wypluło: [URL unfurl="true"]https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Ograniczenie-do-50-kmh-to-fikcja-n190257.html[/URL] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)