Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 250347, member: 4543"] Z paroma zastrzeżeniami. 1) Raczej jeżdżę defensywnie i nie lubię, jak ktoś mi wjeżdża przed maskę i sam też tego nie robię przy wyprzedzaniu, tym bardziej przy większych prędkościach. Z tego co widzę, manewr powrotu na prawy pas podjąłbym w momencie gdy ten pirat drogowy Jabłoński zdecydował się na kolejny idiotyczny manewr (po wcześniejszym w postaci jazdy na glonojada) i wyprzedzanie z prawej. Z tym, że w tym momencie prawdopodobnie odpuściłbym gaz w odróżnieniu od bmw. Robienie zarzutu z tego, że bmw blokuje pas jest imho bez sensu. Jazda to nie tetris. Ja preferuję jazdę spokojną i płynną. Jak ktoś się bardzo spieszy, to przecież może wyprzedzić prawym pasem i dalej nim jechać, prawda? 2) Pytanie po co był powrót bandyty w skodzie na lewy pas pozostaje pytaniem retorycznym - wszyscy chyba sobie zdają sprawę jaki był plan Jabłońskiego, prawda? :) 3) Wykonywanie manewru na oślep - trzeba być półgłówkiem. Albo potencjalnym mordercą z krótkim lontem, jeśli zrobił to świadomie. Nie wiem co gorsze. No ale to przecież klasa polityczna - wzór postępowania. Ps. robimy zakłady, jak sprawa skończy się w wolnych i niezależnych sądach? :) Moim zdaniem *urwa *urwie łba nie urwie. EDIT: doczytałem, że stracił prawo jazdy. No ale protestował, bo wg niego policja źle wykonywała swoje czynności ;) Niczego innego się nie spodziewałem od polityka jedynej słusznej partii ;) A że facet ma krótki lont.. cóż: W latach 2016-2018 był ponownie starostą słubickim. Wówczas głośno było o tym, jak doszło do bójki z jego udziałem o fotel starosty. jprdl. ELYTA ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)