Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 254428, member: 885"] Zależy mi na tym, żeby to coś dało. A tak szczerze to zgłaszałeś coś policji? Bo ja zgłaszałem skuteczność jest mizerna. Marnujesz pół godziny do godziny, a właściciel drugiego samochodu wystarczy, że powie "nie pamiętam". Wysyłając mailowo na stopagresjidrogowej ostatnio nawet nie dostałem odpowiedzi. Kiedyś wyjechał mi samochód na czołówkę aż musiałem się zatrzymać i zjechać na pobocze. Zaniosłem film z kamer na komisariat, złożyłem zeznania i po jakimś czasie przyszło powiadomienie, że został nałożony mandat. Na kobietę, a ja tam widziałem faceta, ale na filmie już tego nie było wyraźnie widać, więc co zrobisz jak nic nie zrobisz. Zależy mi na sprawnym dojechaniu do celu bez strachu, że ktoś mnie będzie spychał z drogi. Tak samo jak zależy mi na dojściu do supermarketu bez spotkania bandy patoli. No nie wiem, a może by tak policja się wzięła za robotę bez pokazywania palcem? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)