Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 255156, member: 4543"] No to musiałbym mieć wybitnego pecha, żeby mi wjechał tuż przed maskę - zazwyczaj trzymam spory odstęp od poprzedzającego, a jak ktoś mi wjeżdża przed maskę, to zwalniam, bo czuję się mało komfortowo z małym odstępem. Dlatego w AP/tempomacie Tesli brakuje mi ustawienia odległości poza 7, gdzieś tak do 10 by się przydało minimum. Ale nadal - byłbym skłonny ponieść te ryzyko, jeśli oznaczałoby to w perspektywie dłuższego czasu eliminację glonojadów z dróg. Problem w tym, że ani nie wierzę w to, że takie akcje będą stałe, na porządku dziennym (a tylko to może cokolwiek zmienić), ani w to, że np. kolejny zakaz prowadzenia pojazdów powstrzyma kogoś od jeżdżenia. Po tylu latach życia w patologicznym systemie moja wiara w to, że sprawiedliwości stanie się zadość jest bliska zeru. Prędzej ucierpi rykoszetem masa normalnych ludzi, a tam, gdzie naprawdę system powinien wkroczyć na pełnej, będzie w najlepsze trwała zabawa. Cholera, masz mój głos w nadchodzących wyborach :) W jakim okręgu startujesz? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)