Jak właściciele samochodów spalinowych wyobrażają sobie ładowania auta elektrycznego

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
podobno na orlenie naprawdę trzeba trzymać wtyczkę ;)

A, faktycznie, potwierdzam! :) Czasem ładowanie nie chciało ruszyć, a gdy docisnąłem i przytrzymałem wtyczkę – nie było problemu.

danielm

Pionier e-mobilności
podobno na orlenie naprawdę trzeba trzymać wtyczkę ;)
na orlenie jest dokładnie tak jak na załączonym filmie, jak nie rusza sesja to trzeba docisnąć wtyczkę podczas negocjacji sesji i trwa to mniej więcej tak długo jak na filmiku. potem można sobie usiąść przy kole i pilnować czy po minucie/dwóch sesji nie zerwie. oczywiście 200zł za każdą sesje płatne z góry.

danielm

Pionier e-mobilności
Szlak mnie trafil jak po 6 minutach oczywiscie na orlenie mi przerwalo… i powrot do auta…
mialem tak zimą 2020 na MOP Tulce pod poznaniem. ładowałem się tam wiele razy i nie było problemów. a jak jechaliśmy z kumplem na dwa auta w góry i tam chcieliśmy zjeść śniadanie to oczywiście rozpinało sesje co kilka minut. ładowanie wtedy było za darmo ale zjeść się nie dało bo co wróciłem do restauracji to komunikat że sesja zerwana

krzyss

Pionier e-mobilności
mialem tak zimą 2020 na MOP Tulce pod poznaniem. ładowałem się tam wiele razy i nie było problemów. a jak jechaliśmy z kumplem na dwa auta w góry i tam chcieliśmy zjeść śniadanie to oczywiście rozpinało sesje co kilka minut. ładowanie wtedy było za darmo ale zjeść się nie dało bo co wróciłem do restauracji to komunikat że sesja zerwana
No Orlen dramat, przykre bo to publiczny projekt wiec zmarnowane pieniadze. Dzieki bogu teraz mam auto z wiekszym zasiegiem abonament GW zasadniczo zmienia podejscie w trasie okazuje sie ze jest w sumie attakcyjna cena.

danielm

Pionier e-mobilności
No Orlen dramat, przykre bo to publiczny projekt wiec zmarnowane pieniadze. Dzieki bogu teraz mam auto z wiekszym zasiegiem abonament GW zasadniczo zmienia podejscie w trasie okazuje sie ze jest w sumie attakcyjna cena.
odkąd zmienili cennik w GW mam ich abo nawet gdy w miesiącu ani razu nie planuje korzystać z ich oferty. gdy planuje dłuższą trasę nawet nie biorę orlenu pod uwagę, zawsze gdzieś w pobliżu jest GW. Często jeżdżę do kumpla do Kostrzynia pod Poznaniem. jak Orlen był darmowy ładowałem się na MOP Tulce, tam jakieś jedzenie i kawa i wracałem do domu, teraz jadę ekspresówką 100km/h by na pewno starczyło mi prądu bez ładowania się na powrót i Orlen omijam.

A

adventure_usunięte-na-życzenie

Gość
Większość publicznych projektów to zmarnowane pieniądze, dodam