Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
WALLBOKSY, przewody, EVSE, ładowanie w domu
Wallboxy, przewody, słupki ładowania
Jaka zwykła ładowarka ? Vw id4
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 41290, member: 286"] Mam taką 10A która była w aucie i objechała z nami Chorwację i Włochy, a na samym początku do momentu kiedy nie zamontowaliśmy wallboxa służyła do ładowania auta przez jakiś tydzień. Ponieważ w celu zwiększenia uniwersalności zakupiliśmy JB 2 to próbowałem ją sprzedać za podobną cenę o której piszesz, ale ani ona i kabel typ 2 typ 2 nie znalazły amatora. Teraz gdy JB2 pożyczyłem koledze wykorzystałem fakt że ją mam i ładowałem na Szewskiej, wychodzi na to że działa i ma się dobrze. Trochę jestem zaskoczony że do ID.3 nie dostałeś takiej wraz z tym kablem typ 2. Zaletą tej ładowarki jest fakt że działa w większości przypadków, raz w Polsce pod Warszawą musieliśmy szukać lepszego gniazdka i w hotele leśnym w Radocynie, który był po remoncie, wywalało zabezpieczenia w kuchni jak włączali czajnik. W trakcie włoskiej wycieczki nie trafiłem na miejsce oferujące coś więcej niż 220 tylko w hotelu w Pilźnie w drodze powrotnej mieli takie gniazdo, na szczęście było też normalne. Przemyśl czy tak naprawdę będziesz potrzebował takiego urządzenia mając wallboxa. Mojego JB2 używam na Szewskiej i raz korzystałem z niego jako kabla typ 2 w Smołdzińskim Lesie wykorzystałem schuko, a w Smołdzinie na stacji benzynowej jej właściciel chyba lubi elektryki bo przygotował i udostępnia trzy fazy 16 i 32 A [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
WALLBOKSY, przewody, EVSE, ładowanie w domu
Wallboxy, przewody, słupki ładowania
Jaka zwykła ładowarka ? Vw id4