Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Jaki elektryk do 300k?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="The Tiger@, post: 137275, member: 3107"] Dostałem od właściciela dobytku budżet na BEV... no i to jest te +/- 300k PLN brutto (lub 380k PLN jak znajdę dofinansowanie - tylko chyba takiego nie ma), więc dopinam się do tematu i mam nadzieję, że może tu jakieś ciekawy Input dostanę. Moje przemyślenia do tej pory: Mam dwóch faworytów: i4 M50 (mam nadzieję, że zduszę cenę do budżetu) lub poczekać na TM3P. Zastanawiam się nad Gwiazdką Polarną numer 4 (w wersji AWD) - w przyszłym miesiącu mają być ceny. Generalnie nie odrzucam całkiem Chińczyków (ZEEKR001?), ale trochę obawiam się serwisu. MEB jest dla mnie za... wolny, a ID7 nawet nie ma w GTX. Gdzieś tam z tyłu głowy jest EV6GT, bo może za tyle bym wyciągnął, ale hmmm... Ioniq 6 mi się nie podoba i nie ma silnej wersji. TMYP... to już wolę TM3P, bo niższe zużycie, fajniej wygląda i tylny ekran dla dzieciaków. Stellantisy - za wolne i za mała bakteria. Bieda wersja EQE jakoś mnie nie przekonuje, chociaż chyba poproszę o ofertę. Pozostałe gwiazdy (typu EQA czy EQB) mnie nie przekonują - podobnie jak ich odpowiedniki z bawarskiego śmigiełka. Volvo... za wolne i IMHO za małe. Może jednak gwiazdka polarna 2 z pełnym wyposażeniem? Ale też mnie nie przekonuje. Coś zapomniałem? Coś innego? Jakieś komentarze? Wszystko chętnie przeczytam i grzecznie podziękuję. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Jaki elektryk do 300k?