Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Jaki elektryk do 300k?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Anderus, post: 140507, member: 3031"] Przejechałem się VW ID.4 z najmniejszą baterią z rocznika 2023 oraz Volvo EX30 Twin Motor Performance. ID.4: bardzo wygodne wnętrze, najlepsze fotele w jakich siedziałem, trochę upośledzony kokpit pod względem przycisków dotykowych, system też zamulał ale rocznik 2024 z wersja oprogramowania 4.0 jest podobno znacznie lepszy. Przyciski haptyczne na kierownicy wprowadziły zamieszanie w czasie mojej wycieczki, widać że jest to element, do którego trzeba się przyzwyczaić. Bagażnik bardzo duży i ustawny, zastanawiam się nad wersją ID.4 albo ID.5 GTX jakby miało dojść do zakupu. Przyspieszenie takie sobie ale dostałem taką wersję i nic na to nie poradzę. Volvo EX30: wnętrze mniej wygodne, widocznie mniej miejsca w środku jak przystało na samochód miejski, materiały w środku zalatywały nie tylko w dotyku ale i w zapachu tanim plastikiem, na plus to mało piano black, a przynajmniej nie w miejscach gdzie często się dotyka jak np. na drzwiach w ID.4, system spoko oparty na androidzie ale widać inspirację Teslą, a można nawet powiedzieć o kopii. Bagażnik ustawny chociaż zauważalnie mniejszy niż w ID.4. Przyspieszenie najlepsze jakie kiedykolwiek odczułem, jak to mawia pewien yt od elektryków: "po prostu petarda" :LOL:, miejsca z tyłu nie skomentuje bo po samych gabarytach widać że to mały pojazd Chciałem się umówić na jazdę BMW i4 ale najwcześniej kiedy będą mieć jakikolwiek dostępny do jazdy testowej to kwiecień. Zauważyłem że spadły ceny Ford Mustang Mach-E i dlatego znowu mnie zainteresował, tylko są 2 rzeczy, które mnie odstraszają: [LIST] [*]mały, na tle konkurencji, bagażnik [*]dziwne otwieranie drzwi, a tym bardziej tylnych [/LIST] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Jaki elektryk do 300k?