Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
WALLBOKSY, przewody, EVSE, ładowanie w domu
Wallboxy, przewody, słupki ładowania
Jaki wallbox do PV + ograniczenie mocy ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 88642, member: 531"] Jak mam wersję GO 11J gdyż wożę pomiędzy dwoma domami w których mam instalację na Froniusie. Jak kupowałem pół roku temu to było 10 na stanie .. teraz jest 0 i cena netto dla mnie blisko: 3,3k .. podrożało trochę:) Jest jeszcze tańsza stacjonarna wersja HOME 11 J w cenie netto: 3k ale też stan na magazynie 0. Wygląda że wszystko poszło ... i jakimś dziwnym trafem dostałem zaproszenie dzisiaj na jakieś szkolenie Froniusa i w temacie szkolenia między innymi: Wattpilot 2.0 Spojrzałem szybko na stronę i wygląda bardziej obły niż mój ale w specyfikacji jakoś nie widzę wielkich zmian. Podejrzewam że będą za jakiś czas w dystrybucji ale pewnie już w nowej cenie. EDIT: doczytałem różnice na stronie: What are the changes of the Wattpilot 2.0? The Wattpilot 2.0 is produced with a newly designed housing. This ensures a higher IP protection (IP 55 instead of IP 54). The safety plug adapter cable is produced in a shorter length. The WLAN range has also been improved. In line with our sustainability strategy, more components from Europe are used to avoid long transport routes. Furthermore, there are two new versions of the Wattpilot 2.0: the Wattpilot Home 22 J 2.0 and the Wattpilot Go 22 J 2.0 AUS (for Australia). All known software features like PV surplus charging etc. are still available for Wattpilot (1.0) as well as for Wattpilot 2.0. Przykro mi ale na razie nie pomogę. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
WALLBOKSY, przewody, EVSE, ładowanie w domu
Wallboxy, przewody, słupki ładowania
Jaki wallbox do PV + ograniczenie mocy ?