Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Jakie auto po tesli Y
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="grregg, post: 207932, member: 2404"] Tutaj przydałaby się opinia kogoś, kto ma auto z Korei. Bo wszystkie testy, ktore oglądałem były na korzyść aut z Korei. Pamietam, że kia ev6 ładowała sie z mocą powyżej 200kW do 50% a przy 85% było jeszcze 100kW. W porównaniu do mojego auta wypada to nieporównywalnie lepiej. Moje auto ma baterię lfp i te 170kW to widzę dosłownie przez chwilę :( Auta używam przez powiedzmy 250dni w roku do jazdy w około domu i szybkość ładowania nie ma znaczenia. Ale te 30dni mam jakieś dalsze wyjazdy i szybkość ładowania mojego auta jest uciążliwa. Przy zakupie auta zakładałem, że będę mniej nim jeździł w długie trasy, ale pakowność i autopilot dyskwalifikują inne auta. Autopilot mógłby być łagodniejszy ale z moich testów wynika, że jest bezkonkurencyjny w kwestii bezpieczeństwa. W każdej z pozostałych marek miałem jakieś problemy: toyota, jeep, alfa, volvo i najgorszy bmw. W nowej x5 skończyło się na przetarciu felg! Na tej samej trasie tesla, alfa i toyota nie miały żadnych problemów. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Jakie auto po tesli Y