Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jakie baterie w Tesla model 3 long range 2021 dostawa w czerwcu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 13404, member: 89"] Czy ja chodzę po wątkach eC4 i piszę, ze Twoje auto jest gorsze od mojego Ceeda z 2015 roku? No nie, bo w dupie to mam, a to Ty najwyraźniej masz jakiś problem z Teslą i misję, żeby psuć innym zabawę. Później finał jest taki, że człowiek, który już zamówił TM3 wchodzi na takie forum poszukać ludzi o podobnym zainteresowaniu i trafia na takiego paszkwila napisanego przez gościa, który z autem spędził 15-30 min albo jakiś 2 poddenerwowanych gości, z których jeden rzeczywiście chyba pechowo trafił, a drugi wyraźnie woli dizle. I taki gość po przeczytaniu tego, zamiast się cieszyć nowym autem, nie śpi po nocach, bo mu się śnią te krzywe spasowania i odpadający lakier. To są jakieś sporadyczne historie tak jak u wielu producentów. No dobra może w Tesli częściej się zdarza jakaś krzywa maska albo błotnik, ale to, że Tobie akurat trafił się dobrze spasowany eC4, to nie jest dowód, tylko co najwyżej anegdota, bo ja mam na tej samej zasadzie super spasowany TM3, więc to musi oznaczać, że wszystkie są super. Nie mamy danych ani o Teslach ani o Citroenach i możemy sobie tutaj gdybać. Gdybyś Ty się wypowiadał o eC4 (bo takie auto masz), a ja o TM3 (bo takie mam ja), to by nie było tego całego tematu z dupy i ja na złość nie szukał bym Tobie przykładów pokazujących, że Citroen jest gówniany i nie psuł Tobie fanu z Twojego auta. Tak żebyś wiedział, ja czytam Twój wątek z wrażeniami z jazdy autem i po pierwsze cieszę się, że masz zabawę z EV ale przede wszystkim nie odzywam się jak piszesz, że coś jest fajne, żeby Ci napisać, że w Tesla fajniejsze. Ty natomiast wchodzisz tutaj i czepiasz się, że ktoś napisał o 350km zasięgu na gazie, a przy okazji jedziesz po Tesli. Ps. Nawet nie będę wchodził w temat jak Ci wyszło, że na gazie (bo o tym była mowa) "mimo spalania 18-20l/100km na autostradzie zasięg przekracza 700km", bo to też trochę śmieszne. Takie wyciąganie negatywnych tematów w innych miejscach robią jeszcze jedną krzywdę temu forum: Wyobraź sobie, że trafia tu ktoś, kto kocha swoje auto - tak naprawdę uwielbia, bo całe życie nawet mu się nie marzyło, że może jeździć takim "statkiem kosmicznym", z takimi przyśpieszeniami i nigdy wcześniej nie miał żadnego większego uczucia do motoryzacji. Ale pech chciał, że ma jakiś mały problem, a że mu akumulator 12v wysiadł po kilku dniach na mrozie, albo, że coś mu klekocze gdzieś przy lewych drzwiach z tyłu albo inna pierdoła i chce się dowiedzieć, czy ktoś miał taki problem. Dzięki takim gościom jak Ty, którzy nie mając doświadczenia w temacie odpowiadają o lichej jakości marki będzie się bał o tym napisać, ze względu właśnie na reputację tej marki. Bo ktoś później będzie to wyciągał w innych wątkach. Będzie się męczył sam, albo szukał odpowiedzi gdzieś indziej zamiast zapytać i dowiedzieć się, że to jakaś prosta do naprawienia pierdoła albo, że mu to dowolny mechanik za 50zł zrobi jak sam nie potrafi. My z tymi strasznymi teslam jesteśmy właśnie spychani w taki kozi róg, bo dużo łatwiej, chętniej i częściej pisze się o problemach psując reputację, a dużo trudniej i rzadziej o zaletach. Przecież gdyby niedaj boże mi coś się popsuło i bym o tym napisał na forum, to pewnie znajdzie się z 5 osób, które mi z uśmiechem powiedzą "a nie mówiłem, że te tesle są słabe", nawet jak to będzie pierwszy taki problem na świecie :P Życzę Ci z całego serca fajnej zabawy z autem i braku problemów, ale też tego, żebyś nie bał się napisać jak jakiś problem się wydarzy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jakie baterie w Tesla model 3 long range 2021 dostawa w czerwcu