Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jakie baterie w Tesla model 3 long range 2021 dostawa w czerwcu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="p0li, post: 13468, member: 128"] - celem wyjaśnienia - do tesli nic nie mam i nie musze jej wytykać żadnych niedoróbek - chodzi o to że wy (właściciele tesli ) robicie to wystarczająco dobrze - i to jest dla mnie śmieszne - jedno z większych o ile nie największe forum o samochodach elektrycznych w polsce a najwięcej wątków można przeczytać co komu z tesli odpadło - co do cytryny to znam opinie że jest gówniana marka itd - ale mam to w nosie, ponadto - jniedużo brakowało że kupiłbym e-soula - więc w tej dyskusji zamiast c4 byłby e-soul ps - a co do gazu to jaki widzisz problem - mam 140l zbiorniki - i no właśnie o to chodzi - ja nie wyciągam negatywnych tematów o tesli bo nie musze - to forum jest w 80% zdominowanie przez skarżących się posiadaczy tesli - do nich miej pretensje że są tu setki wpisów o odpadającym lakierze czy beznadziejniej jakości itp - to nie moje słowa - to wasze - z jednej strony cię rozumiem - jakiekolwiek auto kupiłem zapisywałem się na forum jego marki i nie raz pomogło mi to w problemach - z drugiej strony nie możesz żądac od ludzi żeby się nie śmiali z jakości tesli jeśli to forum (ogólnoelektrosamochodowe) zdominowanie jest właśnie tematami o jej niskiej jakości - dziękuje i vice versa - dużo zabawy z podróży tym jednak niezłym kawałkiem myśli inżynieryjnej (mówi to inżynier pracujący przy elekromobilności) i obyś jak najmniej musiał pisać o jej usterkach [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jakie baterie w Tesla model 3 long range 2021 dostawa w czerwcu