Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jakie baterie w Tesla model 3 long range 2021 dostawa w czerwcu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 13475, member: 6"] Te spory to normalka :-) Z podobnymi opiniami o Tesli, spotykałem się jak kupowałem pierwszego Harleya - śrubki odpadajace itd. Miałem ich kilka i kilkadziesiąt lat były w całości. I jak z Harleym, tak i w przypadku Tesli, b powiedzonko, "że lepiej mieć siostrę w burdelu, niż brata na Hondzie (czytaj w........... - odpowiednie EV wstawić). U mnie, tą" Hondą" jest, np VW w każdej postaci, Toyota i jeszcze kilka marek. Inni moga tej Hondy nie mieć. I tak jak HD w motocyklach, tak Tesla w EV, działa na innych. U posiadaczy jest to satysfakcja, a u innych, co wiedzą cokolwiek o marce często jest to co najmniej obojętność lub ........... (wstawić) . Mając pierwszego Nissana , gdy doszło do empirycznych porównań z nową na rynku T3, widzę duże różnice . A trzy lata temu, było jeszcze gorzej z opiniami o T . Na co dzień niemal porównuję te dwa elektryki i wiem co są warte i jakie odmienne podejście ma Tesla i jak solidnie jest zrobiona i podobnie jak większość elektrykow jest też bezobsługowa. Po jej błędach młodości, Trójka, jako auto "dla mas" oferuje o wiele więcej niż inni. Tym samym jest na świeczniku jak celebrytka. Nissan jak każdy niemal elektryk jest pełen zalet, ale jak inni gra w innej drużynie, też dobrej ale innej. Pomalutku się to wszystko jednak przechyla w kierunku tej ekscentrycznej Tesli (vide np. ekrany, własne ładowarki, osiągi/parametry jak w sportowych, OTA, dziwną sprzedaż, odmienny serwis, brak kosztownych przeglądów itd. [B]Ona też coś wzieła od innych np. od Nissana tzw. E-pedal[/B] Z każdym rokiem się to wszystko miesza i normalnieje. Tesla przez swoje OTA interakcyjność z posiadaczami, dziesiątki aktualizacji, utrzymuje młodość o wiele dłużej niż inni. Ale koniec jej wyjątkowości - mam nadzieję, jest już bliski, bo za rok czy dwa stanę ponownie przed wyborem. Na dzień dzisiejszy stety czy niestety do ok trzech stów, ona wygrywa, a Y choć nieurodziwy jeszcze dowali jej klientów. Ciekawe czasy :-) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jakie baterie w Tesla model 3 long range 2021 dostawa w czerwcu