Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jakie EVSE / Wallbox dla TM3?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 72604, member: 885"] To dlaczego robisz ze mnie debila i wklejasz mi ten sam link kilka razy + piszesz, że zwariujesz i wklejasz śmieszne obrazki? Uparcie twierdzisz, że mam kupić od Tesli jak nawet nie wiadomo czy to sprzedają. Mam liczyć, że ktoś sobie przypomni, wyciągnie z szafy i wrzuci na Allegro Lokalnie? Pisałem, że szukam jakiegoś solidnego źródła, a nie da się kupić z takiego UMC Gen 1. Jeśli Tesla mi odpowie w rozsądnym czasie, jeśli będzie akceptowalna cena to kupię, ale w międzyczasie może jest coś innego. Być może, ale u rodziców planuję się ładować jakieś 2 razy w miesiącu. Pięćsetny raz będzie za jakieś 20 lat. To trochę jakby ktoś szukał roweru na dojazdy do pracy i dostał poradę "dołóż kasy i kup samochód jak człowiek, bo będziesz żałował". Zawsze możesz dodać mnie do ignorowanych i nie będziesz widział moich postów. Polecam, ja już mam jedną osobę i jest mniej czytania głupot (ale nie Ciebie, spokojnie). [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jakie EVSE / Wallbox dla TM3?