Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
E-bike'i (rowery elektryczne)
Tematy ogólne
Jakie macie e bikei
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 30, member: 6"] Miałem rower ( dałem synowi) na wał kardana. Ciekwy! Nie lubie silników centralnych ( miałem) wolę w tylnym kole i przekładniowe są co prawda głośniejsze , lekko wolniejsze, ale mają WIĘKSZY MOMENT obrotowy i jak padnie bateria jedziesz jak na normalnym rowerze bez oporów!!! Centralny jest dobry dla prawdziwych rowerzystów, którym zalezy na jedynie wspomaganiu jazdy. Ja lubie mieć manetkę itd. To niuanse ale po latach już wiem co chcę. Np tempomat! Fabryczne są z ograniczeniami. Sa ładniejsze ale w serisowaniu bywają OKROPNE. Czasem nawet po kilku latach gdy model zejdzie z taśmy staje sie u nas niemozliwe. tak miałem! Choc nie przepadam za rowerami ( wole hulajnogę) to miałem ich kilka i robione i orginalne. PS Zrób konwersje tych co masz. A i polecam sztycę regulowana. fajna sprawa. Nisko siodełko jak wsiadasz a potem cyk podjeżdża Ci pod tyłek. Do zsiadania, nasiskasz siadasz i spada [MEDIA=youtube]XBRiAMNCBJc[/MEDIA] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
E-bike'i (rowery elektryczne)
Tematy ogólne
Jakie macie e bikei