Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Jakie macie wrażenia po przejechaniu się samochodem na wungiel?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzyCh, post: 183164, member: 2081"] 😀 Kilka lat temu wracałem z okolic Koryntu do Wrocka z rodzinką. Mondeo, diesel, na raz - ok 24h. 2 tankowania, kilka krótkich postojów i z pół godziny na granicach. Mi się dobrze jechało i wszystko byłoby ok, tylko pasażerki miały odmienną percepcję tej eskapady. O mało nie skończyło się rozwodem. Dzieci już mi się nigdy nie udało namówić na wspólny dalszy wyjazd samochodem. Minęło kilka lat i w tym roku, Teslą we Francji i na powrocie były dwa dłuższe odcinki na raz, po ok 1300 km. Z uśmiechem i bez spiny - jakby ktoś wyłączył generator stresu. Temat rozwodu nie wrócił, a wręcz pojawiło się narzekanie, że nie oddałem kierownicy ani na moment 😉. Mam nadzieję, że nie będę musiał wracać do ICE. Spory typu “czy BEV się nadaje na długie trasy” zastąpiły dawne dyskusje o wyższości manualnych skrzyń biegów nad automatami. Temu podobne gównoburze łatwo rozniecać, bo każdy ma swoje prywatne kryterium. Dla jednego ważne jest ile da się jechać bez sikania, a dla innego zadowolenie pasażerów. Jeden do pracy musi dojechać 500 km z prędkością 200 km/h, a inny pracuje zdalnie, skądkolwiek. No i wiadomo, że mój wybór jest najmojszy. 😉 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Jakie macie wrażenia po przejechaniu się samochodem na wungiel?