Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Jakie macie wrażenia po przejechaniu się samochodem na wungiel?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 185031, member: 466"] Moją mx5 2.0 objechałem takiego mustanga gt na światłach do 80 kmh o długość samochodu, może więcej. Chciał się ścigać (ja nie, ruszam szybko bo lubię, ale nie jeżdżę szybko), jechał z dziewczyną, spalił opony, gul mu skoczył tak bardzo, że ten bandyta poleciał potem z prędkością karalną (choć w Polsce zabijanie ludzi na drogach to sport narodowy, jak w usa zabijanie dzieci z broni palnej w szkołach i przedszkolach i też duża część społeczeństwo o to prawo do zabijania walczy). Dlaczego o tym piszę? Bo po 2 h jazdy najtańszym highlandem, mój ukochany roadster wydawał mi się zepsuty. Najbardziej responsywny ICE, krótka sportowa skrzynia biegów, niska masa (soft top, nowa generacja), szpera i generalnie lata razem, mx5 się na siebie bardziej zakłada niż do niej wsiada. A po ochydnej brudnej białej landarze 3 RWD nie umiałem się odnaleźć i wrócić na drugą stronę miasta do domu moim czerwonym błyszczącym pięknisiem. Mx5 wygrywa (przy starcie od zera z ciężkim mustangiem) reakcją na gaz, krótką manualną skrzynią biegów, efektywnością. W liczbach tego nie widać. Najtańsza Tesla wygrywa z mx5 reakcją na gaz, brakiem skrzyni biegów, efektywnością. W liczbach tego nie widać (czas 0-100 kmh identyczny). I teraz czytam, że komuś LR powyżej 200 kmh nie starcza, coś innego bardziej się zbiera. Obnoszenie się z jazdy (poza autobahnem) z takimi prędkościami i pojedynkami to jak chwalenie się /tu wpiszcie dowolną obrzydliwość związaną np. z zabijaniem dzieci/. Takie osoby są niebezpieczne dla społeczeństwa i powinny być izolowane i leczone. Ale społeczeństwo to kocha, nawet Tusk stracił na 3 miesiące prawo jazdy (na ciasnej krętej miejskiej uliczce). [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Jakie macie wrażenia po przejechaniu się samochodem na wungiel?