Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jakie opony zimowe do TM3 ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Zarek1988, post: 17427, member: 337"] I to jest właśnie to. Powiem wam, że u mnie michelin wytrzymał dwa sezony na Leonie i poszedł na śmietnik. Trochę się do niego zraziłem. Natomiast na Camaro (będziecie się śmiać) kupiłem dwa komplety Imperial - (lato już dwa sezony i zima jeden) Chińczyk, na którym tak dobrze i pewnie nigdy mi się auta nie prowadziło. Zużycia bieżnika nie widać, wyważone idealnie. Zrobiłem na letnich dwa sezony latem i jeden na zimowych. Żadnych poślizgów, podjazdy pod górkę bez problemów. Hamowanie również. Może przez rozmiar (przód 245/40/20, tył 275/35/20). Jestem pod wrażeniem. Czterokrotnie tańsze od michelin lub Conti. Cały czas rozważam tez zakup opon nie premium🤔🙂 bo przy przebiegach jakie robię (5000km/2 tyg i więcej) szybciej zjadę bieżnik niż coś się z nimi zacznie dziać. widzę, że imperial zebrał słabe noty w tym tescie🙂 jednak jestem trochę innego zdania jako ich użytkownik. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jakie opony zimowe do TM3 ?