Jazda próbna: Mercedes EQE 350+ - czy to przyszłość klasy E?

pawel_carx

Nowy na Forum
Jesienią miałem okazję odbyć jazdę próbną Mercedesem EQE 350+ czyli nowy eklektycznym odpowiednikiem E-klasy. Wreszcie większy sedan z napędem elektrycznym, w którym czuć jakość, a system infotainment i oświetlenie wnętrza są z przyszłości. Udostępniam link do filmu z jazdy próbnej poniżej, mam nadzieję, że spodobają się Wam sceny z tym samochodem oraz że szwedzka jesienna sceneria

Jeśli macie jakieś pytania to zapraszam do dyskusji

Flmik posiada polskie napisy

Bronek

Pionier e-mobilności
Sam miałem moment aby wziąć to auto pod uwagę . Ale jeździlem tylko EQSem i jak pisalem infotiment raczej jak i wnętrze mnie akurat nie przekonało .Jedynie widok 360° i HUD plus tylna oś skrętna w tym dlugim aucie są naprawdę świetne . Cisza i zawieszenie też jak to w tej klasie ..
Reszta po staremu czyli komfort ale a la Chesterfield . A brak frunka u kogoś kto z niego korzysta na co dzień, to smutny fakt.
Ale każdy ma prawo do własnych ocen .
Dla mnie to "dużo" co ma Mercedes , przegrywa z tym co wygląda że ma mało ale jest to złudne , bo daje o wiele wiecej. Cena jest nawet do przyjecia , ciekawe jak dalej krojenie na serwisie wygląda ?
Im le się obenie czeka ?

Tu jest też test i pewne uwagi i spostrzeżenia .Warto też poczytać niektore komentarze . Sa mniej agresywne ...niż na naszych stronach i przy naszych filmach .Inna kultura itp .
Ja dalej szukam alternatywy , bo trzeba śledzić rynek dlatego ogladam potencjalne dla mnie oferty
Zrobia ffunka itp i bedzie fajne 🚙

Last edited: