Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
JEEP
Jeep Avenger Forum • Jeep Avenger 1st Edition, ...
Jeep Avenger 1st Edition ciekawostki + jaki powinien być idealny elektryk
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ArturKorzen, post: 105734, member: 1559"] A co byś chciał wiedzieć? Auto jeździ przyjemnie, nie jest to demon prędkości w trybie normal (104KM), średnie zużycie w jeździe mieszanej 13-16 kWh, jeszcze nie robiłem jazdy autostradowej ale pewnie będzie bliżej 20-25kWh. W środku raczej mało miejsca, chyba że osoby mają do 180 to będzie w miarę ok. Plastiki twarde, za te pieniądze (190k zł) mogło by być trochę bardziej miękko. Bagażnik na zakupy będzie ok, na dalszą podróż potrzeba więcej kompromisów co wziąć i w jakiej torbie... System pokładowy jest intuicyjny i po chwili dostosowania dla swoich potrzeb można go łatwo obsługiwać, fizyczne przyciski do obsługi klimy bardzo dobrze się sprawdzają. Systemy wspomagania kierownicy: tempomat łatwo się obsługuje i działa z nim autohold. Drive assist (line assist) na drodze krajowej działa średnio, raczej jest bardziej pomocny na drodze ekspresowej czy autostradzie. Na drodze lokalnej gubi pas ruchu i rzuca albo na przeciwległy pas ruchu albo do rowu 😛 przy pokonywaniu szykan. Asystenta parkowania na razie brak ale nie kontaktowałem się z ASO ostatnio. Wallbox jest 1F i nic więcej, ja osobiście kupiłem osobne evse 3F 11kW a wallboxa wymieniłem u dealera na "cegłę" 230V. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
JEEP
Jeep Avenger Forum • Jeep Avenger 1st Edition, ...
Jeep Avenger 1st Edition ciekawostki + jaki powinien być idealny elektryk