Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
RENAULT
Renault 5 E-Tech Electric Forum • Renault 5 E-Tech
Jest i Renault 5...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="solik, post: 249782, member: 421"] jezdzilem tym maluchem jednak niezbyt dlugo - do konca czerwca sa w salonach premierowe pokazy tego modelu wiec jakies dluzsze uzyczenie mozliwe od lipca fajnie wyglada na zywo (na zdjeciach mi sie nie podobal), fajne wnetrze - dosyc dobrze wykonane, wygodne fotele, mimo kol 18" zawieszenie nie denerwuje sprzedawca sie zarzekal, ze ma w rekawie rozne promocje i rabaty niewidoczne na stronie i to na wersje z wieksza bateria - nie wiem co mial na mysli, ja na kupnie teoretycznie nie jestem (mam drugiego, malego elektryka) ale wysluchac moge - moze mnie to zmotywuje do zamiany, kto wie auto sprawialo uczucie ze jakis wyjazd 300-400km nie bylby denerwujacy a nie w kazdym malym samochodzie jest to takie oczywiste (pomijam tu rodzaj napedu ale ogolnie pojeta wygode, wyciszenie itp) [SIZE=3]przy takich angazujacych w jazde malych autach czasem sie zastanawiam po co mi TM3 jak ja woze tylko powietrze i siatki z Lidla :)[/SIZE] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
RENAULT
Renault 5 E-Tech Electric Forum • Renault 5 E-Tech
Jest i Renault 5...