Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
JuicePass - wątek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzyCh, post: 101209, member: 2081"] Jakoś mnie to bardzo nie dziwi, że wyłączają. Pewnie biznesowo są na tym w plecy, bo zakładali, że większość ładowań będzie w kraju i to na ich ładowarkach. Okazało się pewnie, że dużo jest roamingu i dopłacają do każdej kWh. Jak im napisałem, że bezprawnie mi wyłączyli abonament w trakcie, bez uprzedzenia i bez zwrotu kasy to kontakt się urwał z supportem. Także zapłaciłem to co mnie obciążyli niezasdnie za ładowanie i zapominam o tej firmie. Szkoda życia na polowanie na super-deale, promki i darmochę, bo jak policzę czas poświęcony na kombinowanie, wybieranie ich ładowarek, tę ich apkę i kontakty z supportem to te 99€ trzeba by pomnożyć x2. To mój wniosek i każdy policzy sobie na swój sposób. Niechże Tesla stawia więcej SuC, to by mi wystarczyło. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
JuicePass - wątek