Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
JuicePass - wątek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzyCh, post: 99901, member: 2081"] Taka ciekawostka: Miałem wykupiony pakiet Travel Plus do 17/06 na włoski pesel. Żadnego maila o utracie ważności nie dostałem wcześniej. Wczoraj 16/06 pakiet był widoczny jeszcze w apce i się ładowałem gdzieś w Niemczech 2 razy. Wieczorem przyszła faktura za jedno z tych ładowań i próba obciążenia karty w ramach Pay by use. Stawka 0,77€/kWh. Kartę (wirtualną) wcześniej zamroziłem bo się obawiałem, że mi przedłużą pakiet pomimo anulowania subskrypcji (zrobiłem to 15/06). Zablokowali mi możliwość ładowania. Napisałem do nich i odpisali, że biznesowa decyzja o wyłączeniu pakietów od 15/06 w moim kraju, a ja im że jak mogą anulować aktywny pakiet, za który już zapłaciłem. I że to bezprawne i niewłaściwe traktowanie konsumenta. Bo w sumie równie dobrze mogliby wyłudzać pieniądze sprzedając miesięczny pakiet i anulując go następnego dnia. Czekam - zobaczymy co dalej. Najśmieszniejsze jest to, że mogę wybrać kraj w apce (Włochy i Niemcy). Jak wybiorę Włochy to wszystkie pakiety tam są i pewnie mógłbym go kupić. Niezły chaos. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
JuicePass - wątek