Rakiet
Posiadacz elektryka
Ja zamawiałem 12.11, skusił mnie 1 rok ładowania za free.Coraz bardziej korci, żeby odpalić zamówienie jednak teraz. Ktoś jeszcze ostatnimi dniami się skusił na „stary” model? 😅
Ja zamawiałem 12.11, skusił mnie 1 rok ładowania za free.Coraz bardziej korci, żeby odpalić zamówienie jednak teraz. Ktoś jeszcze ostatnimi dniami się skusił na „stary” model? 😅
Gdybym kupował prywatnie, to chyba bym poczekał jeszcze chwilę. Tym bardziej, że jak już będzie wiadoma specyfikacja Junipera, zawsze będzie można jeszcze zamówić "starego" Y a i ceny pod koniec produkcji mogą spaść. Chociaż tutaj też wchodzi temat kursu dolara. Jedna wielka niewiadoma. Niewiadoma też z programem "Mój elektryk" - jakie będą ostateczne warunki.U mnie kwestie leasingowe nie nęcą, zakup prywatny.
Ale jeśli Juniper LR AWD wskoczy powyżej 225k i nie złapie się na dopłatę to czekanie powiedzmy rok, aż coś się zmieni nie jest dla nas komfortowe. Uważam, że ten lifting będzie tożsamy z 3HL, z drugiej strony jeśli dowalą baterię 800v/95kwh a cene zostawią to się idzie poirytować.
I bardzo dobrzePostanowilem jednak nie czekac na lift Y i zamawiamy na 90% aktualnego Y AWD LR bo finansowanie na 5 lat, dotacja, kod polecajacy, darmowe superchargery i bardzo mozliwe ze kola zimowe w gratisie to bardzo dobra oferta i watpie ze pojawi sie cokolwiek z liftem co zblizy sie do tej oferty. Dla osoby przesiadajacej sie z 15 letniej Hondy CIvic to i tak ogromna zmianaDziekuje za pomoc w wyborze
Ja też prywatnie i też czekam. Jak ceny Junipera nie podskoczą jakoś mocno to będzie Y w przeciwnym wypadku Trója![]()