S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
to mi przypomina zapewnienia tzw. fachowców... będziesz pan zadowolony ...kup tesle to będziesz zadowolony
to mi przypomina zapewnienia tzw. fachowców... będziesz pan zadowolony ...kup tesle to będziesz zadowolony
@nabrU ja mam do ciebie pytanie o obywatelstwo: masz polskie? czy się pozbyłeś?
@Grzesiek kup tesle to będziesz zadowolony - pełna zgoda z Nabru. Ludzie jeżdżą wyrobami teslopodobnymi i później narzekają, że BEV nie takie super. Nie mają ani tej wydajnosci, ani dedykowanej sieci SUC z zensownymi mocami ładowania i cenami, nie maja takiej dynamiki i infortaiment. Ale koniec końców piszą że chińczyki wyprzedzają tesle xddd
a ja mieszkam w śląskim i akurat dla mnie 3 dostępne SuC są najmniej przydatne bo na SuC ładuję się głównie w trasie. Dla mnie SuC to przewaga Tesli w trasie, może jeszcze nie w PL ale życzę sobie i innym kolejnych w 2025to mi przypomina zapewnienia tzw. fachowców... będziesz pan zadowolony ...ja np. mieszkam w lubuskim, napisz mi proszę gdzie ty tu widzisz SUC bo ja jakoś nie potrafię dostrzec tej przewagi technologicznej Tesli
![]()
Po co Tobie SuC w Lubuskim jak auto się ładuje w domu? Chyba że mieszkasz w bloku no to wtedy żadnego elektryka nie polecam.to mi przypomina zapewnienia tzw. fachowców... będziesz pan zadowolony ...ja np. mieszkam w lubuskim, napisz mi proszę gdzie ty tu widzisz SUC bo ja jakoś nie potrafię dostrzec tej przewagi technologicznej Tesli
![]()
no bo polecasz równolegle z zakupem Tesli, darmową jazdę z ładowaniem darmowym na SUC. dlatego się zapytałem gdzie widzisz tą przewagę Tesli bo ja nie widzę. naprawdę chciałbym tą przewagę Tesli nad innymi BEV znaleźć ale na mapie jej nie widzę. zgadzam się z tobą, że FSD będzie tym co może przekonać ale do tej pory to tylko zapowiedzi a w Polsce gdzie wszyscy są podnieceni Teslą tego nie ma, tak samo jak infrastruktura też jest szczątkowa. może podawaj więcej faktów a mniej swoich projekcji myślenia życzeniowego bo możesz wiele osób wprowadzić celowo w błąd.Po co Tobie SuC w Lubuskim jak auto się ładuje w domu? Chyba że mieszkasz w bloku no to wtedy żadnego elektryka nie polecam.
no bo polecasz równolegle z zakupem Tesli, darmową jazdę z ładowaniem darmowym na SUC. dlatego się zapytałem gdzie widzisz tą przewagę Tesli bo ja nie widzę. naprawdę chciałbym tą przewagę Tesli nad innymi BEV znaleźć ale na mapie jej nie widzę. zgadzam się z tobą, że FSD będzie tym co może przekonać ale do tej pory to tylko zapowiedzi a w Polsce gdzie wszyscy są podnieceni Teslą tego nie ma, tak samo jak infrastruktura też jest szczątkowa. może podawaj więcej faktów a mniej swoich projekcji myślenia życzeniowego bo możesz wiele osób wprowadzić celowo w błąd.
U mnie doświadczenie Tesli przeważyło. Inni potrafią budować lepsze samochody, ale raczkują w temacie elektryków.Nie przesadzajmy. Tesla to nie jest złoty graal
wybacz ale jestem coraz bardziej skonfundowany tym co piszesz i stąd moje zapytanie. w większości wypowiedzi podkreślasz, że u nas to... a u ciebie to..., jeśli jesteś obywatelem Polski to u nas znaczy to samo co u ciebie. prawdopodobnie twoi dziadowie walczyli z kosą w ręku o to u nas, a ty ciągle podkreślasz swoją inność. nie jesteś Anglikiem tylko Polakiem na uchodźstwieMam oczywiście polskie obywatelstwo. Ale co to ma do tego?
W ogóle ktoś ogladal testy FSD V13.2.2. Przecież jak już odblokują prawo w UE (trzymam kciuki za rok 2025) to będzie zupełny gamechanger.
Mowie tu z perspektywy użytkownika codziennego tesli.
Po co Tobie SuC w Lubuskim jak auto się ładuje w domu?
Cena w zasadzie nie ma znaczenia, skoro pasowało poprzedniemu właścicielowi za tyle sprzedać, a Tobie za tyle kupić, to mogło być i 80k PLN i równie dobrze 180k PLN 😉9’2022,Y AWD LR, Chiny, FSD, 20” induction. Ceny nie podam bo nic w necie nie ginie. Już odebrałem
![]()