Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 154777, member: 6"] Też bym czekał Syn mój czeka na nowego Y, ma moją starą Trójkę i dla wygody wsiadania pakowności itd. Nie ma więc takiego ciśnienia Na marginesie Tm3 LR jest nie do zdarcia, zero problemów a to 2019r. Chociaż nie jestem wyznawcą Muska i nic o nim nie wiedziałem kupując pierwsze dwa elektryki, to mam dziwne wrażenie, że bez Jego zaangażowania Tesla będzie słabła. Przejdzie w stan zresztą chyba dla niej celowy - produkcji "zwyklych aut. Bo kończą się pomysły na innowacje. Robotaxi żadnego kierowcę nie interesuje. Emocje jak w przypadku rowerów miejskich lub hulajnóg. Drugim powodem moich obaw jest to, że może mu "odbijać" nie tak jak dotychczas w sensie pozytywnym wizjonerskim, a w tym gorszym, co już daję o sobie znać w postaci upartego trzymania się latami koncepcji teoretycznie nawet możliwych a w praktyce upierdliwych. To że zwalnia ludzi i ktoś jeszcze ma obawy co do komunikacji w sprawach technicznych i biznesowych to raczej pikuś, bo zawsze ktoś kogo w końcu zastąpi o ile będzie taka potrzeba. To medialne gadanie jak zawsze bywa w przypadku Tesli. Jest dla wielu wkurzająca w dalszym ciągu . Termin naprawy w Berlinie miałem za 4 dni, testowo kliknąłem, w ogóle w obecnej aplikacji mam dostęp do serwisu mobilnego z czym musiałem kombinować do niedawna. Ten się widocznie rozwija? Z [USER=274]@cooler[/USER] em stoimy póki co na dwóch biegunach doświadczeń z awaryjnością i serwisem i chyba też z progami wymagań? Ja mniej widzę lub mniej chcę widzieć? :) Tak to sobie wymyśliłem i wytłumaczyłem : "Bóg dał mi rozum, aby w Niego nie wierzyć i za to że tego daru nie zmarnowałem, to mnie lubi" ©Bronek :) dlatego moje Tesle się nie psują PS, Mam nadzieję że tego nie przeczyta? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?