Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ypl, post: 161800, member: 1876"] No moge No mogę jechać piątką, zasięgu ma po zalaniu do pełna jakieś 700 czy 800 kilometrów, i jeździłem dużo kiedyś wiele lat ice w takie euro tripy głównie do Chorwacji. Ostatnia taka podróż to była Chorwacja w 2020 roku jak była pandemia. To co kiedyś robiłem na strzała to w 2020 roku to była męka straszna, pojechałem tak jak kiedyś bez noclegu po drodze. Generalnie doszedłem do wniosku już wtedy, że ja już nie lubię jeździć autem w trasy, wolę latać samolotem, ale są takie miejsca jak Chorwacja czy Włochy, że podróż autem to najlepsza opcja. Teraz mamy zaplanowane 22 dni urlopu, wyjazd w sobotę jak tylko rok szkolny się skończy, nocleg w Wiedniu, jakaś fajna kolacja, i w niedzielę kontynuacja podróży nad jezioro Garda. Kiedyś bym się śmiał i robił to na strzała ale teraz nawet jak jadę do Zakopanego to po dwóch godzinach nie mogę się doczekać przerwy i postoju, praca siedząca też swoje robi, ciężko mi teraz usiedzieć na fotelu po dwóch godzinach już. Ja wiem, że jestem w mniejszości, no ale mam wypasione G31 i jednak będziemy jechać teslą 😅 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?