Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="krzyk, post: 161998, member: 3342"] No nie wiem jakie Ty masz samochody. Ale ja żadnym z moich ICE (słabym, normalne auto klasy B, benzyna, bo nie jeżdżę więcej niż 10k rocznie i nie jestem tirem ;) ), nie jestem w stanie zrobić całej polski 140-150 na jednym baku. Spalanie miejskie to ok 7l, nie wiem ile na autostradach, pewnie więcej, bak 40l. Jazda z południa Polski na Hel (~650 km) to dla mnie przynajmniej jedno tankowanie, a i tak jest więcej postojów bo: nie jestem robotem (toaleta, poruszanie się, obudzenie, bo jazda często w nocy aby dzieci spały) i mam rodzinę (toaleta). Zwykle postojów na takiej trasie jest 3-4. Kiedyś trochę stresu było jak jechałem inną trasą (normalnie jadę A4 + A1), na S3 trochę brakuje stacji benzynowych, i czułem trochę stresu gdy żadnej nie widzę, coś jak - masz 5% i tu zero ładowarek w okolicy. Ale tak jak pisałeś w innych wypowiedziach, brak infrastruktury w okolicy ładowarek jest dużą bolączką, bo co z tego, że się zatrzymam skoro toalety dla dzieci nie znajdę? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?