Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ypl, post: 162179, member: 1876"] Ja pamiętam jak jeździłem kiedyś warszawa - split na strzała. Jeździliśmy w dwie dorosłe osoby albo w 4 jak jechali z nami jacyś znajomi. W 2010 roku robiłem tę trasę renault megane 3, typowo miejskie auto, kiepskie na trasy. Rok później robiłem tę samą trasę oplem insignia w dieslu z tempomatem, pamiętam, że nie mogłem się doczekać i chciałem jechać jak najdłużej. Nowe auto, wygodniejsze niż meganka. Miałem dużo muzyki przygotowane, no i jeździliśmy bez dzieci, same dorosłe osoby, jak się muzyka znudziła to fajne dyskusje czasami się toczyły w aucie. Wtedy motoryzacyjnie byłem w innym miejscu, każde kolejne auto to było coś, miało dużo fajnych rzeczy które poprzednie nie miało. Więc ja wtedy faktycznie byłem głodny tej trasy żeby też nasycić się autem. Teraz mam wrażenie, że już nigdy nic mnie w żadnym aucie nie zaskoczy, wszystko już miałem, jazda w trasie szybko mi się nudzi, natężenie ruchu szybko mnie irytuje. Zachowanie dzieci w aucie, ich zniecierpliwienie, to też powoduje, że czekam na postój na ładowarce żeby wyjść z auta. Na zachowanie dzieci to też dobrze wpływa, jak wyjdą z auta i każde dostanie trochę więcej przestrzeni dla siebie. W tesli jest mniej irytacji dzieci i konfliktów między nimi, bo nie ma walki o to kto nie siedzi na środkowym miejscu. W nocy nie lubię jeździć i nigdy nie lubiłem, bardzo szybko męczy mi się wzrok i ogólnie mam wrażenie, że jestem 5 razy mocniej zmęczony i szybciej niż podczas jazdy w dzień. Zawsze tylko w dzień jeździłem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?