Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 174242, member: 6"] Moim zdaniem większość czeka na niższe ceny i to osiągane w różny sposób. Czy to przez obniżkę czy dotacje itp .. A raczej to będzie trudno uzyskać przy obecnej technologii , zwiększając pojemność i tym samym koszty . Osiągnięto pewny balans i raczej , infrastruktura jest łatwiejsza metodą upowszechniania elektromonilnosci, przy spadku cen za to co jest obecnie do zaoferowania. Dla mnie i być może dla tych co chcą więcej, nie bardzo zwżających na tego koszty wiadomo że, im wiecej tym lepiej . Mam 1020KM dla mania, bo chcialem mieć , choć nie korzystam, bo nie ma po co . Tylko to kosztuje , tak jak przynajmniej przez długi czas będzie kosztowalo te 800km zasięgu . Chyba , że nagle zmieni się technologia . Ale to i tak uplynie sporo czasu . Można czekać ale jak będzie magiczne 800km to pewnie pozniej i 1000? A może w końcu przestanie to być ważne ? I jak w ICE ludzie będą jeździć też pierdzikami po 200km zasiegu . Moim zdaniem o ile będzie nowy Ygrek , to będzie podobnie jak z Tm3 Hl, czyli zmiany "po wierzchu" bez rewolucji. Ale tyle razy się myliłem w relacjach z Teslą , że ...HGW [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?