Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Szynkus, post: 190953, member: 4372"] Są różni klienci. Mnie na przykład filozofia ekreanu na środku i niczego więcej odrzucala i do dzisiaj nie moge się do końca przekonać (zwłaszcza, że miałem auto z HUDem i uwielbiam to rozwiązanie), ale mojej żonie pasuje to jak ujęła „spuszczone powietrze z motoryzacyjnego standardu”. Teslą po prostu lubi jeździć i nic jej nie przytłacza. Więc co kto lubi. A co do tematu doszliśmy do wniosku, że Juniper nas nie powali niczym szczególnym. Czekamy do grudnia żeby sprawdzić czy coś jeszcze dorzucą do auta, albo mocniej przyświrują z ceną. Jeśli nie - poczekamy, jeśli tak - weźmiemy aktualny model. Brak manetek w TM3 na jeździe próbnej skutecznie pokonał małżonkę, ambient jest spoko, ale nocą w trasie jest głównie do wyłączenia (z przodu pod szybą to chyba niezbyt fortunny pomysł), a aktualnie sprzedawana TMY ma wszystko czego oczekujemy, do tego HW4, podwójne szyby i takie tam. I załapie się na dofinansowanie dla prywaciarzy, czego LR Juniper raczej nie zrobi, zwłaszcza do września kiedy w teorii wygasa program ;). Za kilka lat i tak będziemy pewnie zmieniać auto - wtedy sytuacja na rynku będzie zupełnie inna, a i Tesla może być w innym miejscu niż dzisiaj. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?