Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cwireq, post: 191024, member: 4085"] 1. Wprawdzie nie wszystkie ale posiadają [B]z tego co kojarzę to w okolicach 200k chińczyki nie mają czujnika, przydałby się przykład. Inna sprawa czy jezeli jest to jak dziala[/B] 2. śnieg i deszcz zalepiają i oślepiają wszystko, kamery nie są wyjątkiem [B]zalepianie czujnikow zdarzało mi się bardzo często, w śnieżycy zawsze (VW). Co do kamer w tesli jeszcze mi sie nie zdarzyło ale dopiero 10k km zrobione[/B] 3. klami ..... wybór osobisty [B]dokładnie - kwestia subiektywna TMY jest budzetowcem, w TMX jak rozumiem klamki sa ok[/B] 4. Już widzę jak chcesz np jechać do lasu na grzyby i ustawiasz w nawi cel podróży albo powozić dupę tak bez celu. Oczywiscie jest opcja ala audi/bmw nie używać kierunków [B]nie wiem czy ludzie izywaja kierunkowskazow w lesie... na sporadyczny wyjazd bez nawi to trzeba klikać jak na skuterze[/B] 5. chyba kazdy podczas jazdy woli patrzyć przed siebie i mieć wszystkie potrzebne informację wyświetlane na przedniej szybie niz robić zeza na ekran z boku [B]z tego wynika że to kwestia subiektywna. Dla mnie hud na szybie jest slaby. Co innwgo ekran za kierownicą. Pamiętajmy ze Y i 3 są "budzetowe" w X już znajdziemy dodatkowy ekran[/B] 6. obracany ekran .... może kiedyś będzie miało to sens [B]jak dla mnie bezsens. Nie wiem po co komu ekran w pionie. To nie tel komórkowy. Oglądałem recenzje BYD z takim ekranem i nikt nie wie po co to komu[/B] 7. masaż foteli ten który tego nie miał albo miał ...owy nie doceni tego. Dobry masaż to tak jak klima kiedyś, po co Ci to przecież możesz szybę uchylić [B]Tutaj nie mam wiedzy że masaż to aż taki ficzer. Myślałem że to działa jak masaż w nakładkach co kiedyś w MANGO sprzedawali. Może kiedyś przetestuję [/B] 10. V2L czy V2G powinno być standardem [B]tak[/B] 11. Nio et7 z baterią 150kwh semi solid battery w testach przebił granicę 1k km, realnie 900 km na jednym ładowaniu robi [B]auto za 450 000 mimo ze chinczyk. Troche nie na miejscu porownanie[/B] Jak dla mnie Tesla przestała być innowacyjna jak po 13 latach zaczęła przynosić zysk i do gry weszli udziałowcy oczekujący zwrotu kasy i zysków jak najszybciej [B]jak dociągną kwestie FSD to bedzie postep na miarę FORDA T. Bez tego docelowo konkirencja skopiuje juz wszystko.[/B] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?