Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Namtih, post: 191110, member: 841"] Mógłbym podać parę przykładów i zrobić mały research autek co mają większość tych rzeczy ( ideaów brak zgodzimy się) ale z natury jestem leniwy i nie mam w zwyczaju poświęcać swego czasu osobom, którym nie chce się przeczytać ze zrozumieniem tego co napisałem ( vide obracany ekran, kierunkowskazów nawet nie ma co komentować bo rozwiązanie tesli jest najgorsze na rynku obecnie) i powtarzają tylko swoją mantrę.. No i jest jeszcze druga kwestia cen - bo tu Chińczyki deko odleciały i to co u nich kosztuje 80 tys w przeliczeniu u nas potrafi 180tys a i sama polityka UE z cłami dokłada ostro do pieca - przez co tracimy wszyscy i w cenie daci elektrycznej mamy wybór daci tylko.. no ale jakiś czas to zombie motoryzacyjne europy jest uratowane zanim zdechnie definitywnie wmawiając nam, że elektryki muszą być drogie.. tylko czemu tylko u nas.. Więc w ramach pokuty obejrzyj sobie recenzje sealiona7, postępu xiaomi i sprzedawanego su7, a sprzedawanego już w Europie zeeka dam Ci na talerzu by nie wyjść na .... [MEDIA=youtube]tn1CXqnuEYo[/MEDIA] jest droższy (267tys) w dodatku to pokazany model przed liftu i ceny u nas są nieznane - ale da Ci pogląd i poszerzy horyzonty co można dostać w podobnych pieniądzach ( w Europie niekoniecznie o czym pisałem wyżej a uwzględniając dotacje to różnica jest już znaczna niestety szczególnie przy bazowych wersjach) Więc warto otworzyć oczy i zastanowić się kto kogo zaczyna gonić i jest bardziej pro kliencki.. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?