Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Namtih, post: 191128, member: 841"] Zawsze zastanawia mnie co ludzie wyczytają między wierszami i nie mogę wyjść z podziwu.. Zrozum dobry człowieku, że wymienienie ewidentnych wad i braków nie musi świadczyć o tym czy mam teslę, czy chcę kupić teslę, czy też dlaczego nie kupię bo są inne marki co to mają - to tylko stwierdzenie faktów i rzeczy które przewijają się wśród np użytkowników. Możesz pisać co chcesz i na wszystko się godzić ale prawda jest taka, że usunięcie wajchy kierunkowskazów to nie jest zmiana na lepsze i tyle.. reszta to religia i usprawiedliwianie producenta. ( to samo twierdzę o wolancie - na szczęście ten "fiuczer" jest za dopłatą) i by nie być posądzony o skrzywienie na tle jednego producenta dodam, że np kamery zamiast lusterek to też ślepa uliczka.. No i najważniejsza kwestia - no niestety nie wszystkie modele są oferowane w Europie a niektóre mają zbyt poważne wady wieku dziecięcego a ja nie lubię robić za manekina płacąc ćwierć bańki za furę.. Sumując: proszę mnie nie utożsamiać z żadną marką ani jako zwolennika czy też zagorzałego przeciwnika i zapewniam, że potrafię być krytyczny nawet do rzeczy które sam posiadam mimo, że wielu ludzi wcześniej wyrzeknie się własnej matki, niż przyzna że coś jest "hmm" i wtopiło i teraz z tym się męczy.. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?