Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 191892, member: 89"] Mam garaż w którym na co dzień parkuje TM3. Jak miałem TM3 w naprawie, to wypożyczyłem na weekend TMY żeby ocenić przed zakupem, bo chciałem zmienić właśnie na TMY i dobrze, bo zamiast TMY kupiłem drugą TM3... Do garażu ledwo wjeżdżałem, a żona pewnie musiałaby składać lusterka żeby wjeżdżać / wyjeżdżać. Klapa bagażnika nie może się do końca otworzyć, bo wali w podniesioną bramę - przez to w sumie trudniej się korzysta z tego większego bagażnika niż w mojej TM3 - bardziej muszę się łamać, żeby tam coś wsadzić. Można sobie patrzeć na liczby w necie ale najlepiej jest sprawdzić na żywo. Dla mnie te kilka centymetrów to właśnie już za dużo i nie warte tego... no właśnie czego... 2 razy w roku trochę więcej miejsca, żeby zabrać więcej niepotrzebnych gratów na wakacje? Przy czym dla 3 dzieci TMY i tak chyba będzie za małe, bo foteliki nie wejdą ale na razie od 12 dni mam 2 dzieci, więc się tym nie przejmuje. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?