Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Grzesiek, post: 200751, member: 2187"] Ojej, może jak testowałem nie przekonała mnie do siebie. Parę lat temu była już prawie... ale... brakło jej do decyzji. Ogólnie na ten czas rynek się nieco zmienił. Wymagania się zaostrzyły. Tesla jednak jest produktem który ma najmniej kompromisów których nie chcę przyjmować. Tzn. najmniej jej brakuje do doskonałości której oczekuję od auta które w ogóle ma czelność nazywać się Long Range. Mimo, że celuję w performance. Ogólnie testuję na bieżąco... nie spełnia moich kryteriów na auto typowo daily. Nie chcę w domu mieć 3 aut. Potrzebuję tylko 2. 1 na miasto - żony wozidło, Tu wymagania zasięgu spadają na dalszy plan, Tesla też odpada z wiadomych przyczyn. 2. pojemne do przewożenia wielu rzeczy. Aktualnie kombi spełnia swoją rolę. Czyli MY gabarytowo też by nie był najgorszy, mimo że SUV to nie jest coś co mnie kręci... przymykam na to oko. Na wygląd też przymknę, asceza w środku. Czemu nie... ma swój urok. Ale zasięg... to kompletnie mi nie odpowiada. Brak ze 30% czyli nie dużo. To dlatego tu jestem i ciągle krzyczę. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?