Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="CODI, post: 225906, member: 4495"] Mercedes nigdy nie pozycjonował sie jako tanie auto entry level. CLA jest nieduzym "luksusowym" kompaktem za srednio wygórowaną cenę i tak pozostanie. Dla bogatszych zachodnich europejczyków to dobra opcja, dla biedniejszych nacji to bedzie 3-4 opcja po chinczykach, koreanczykach i tesli. Mysle ze CLA bedzie drozszy niz model 3HL. Jak wielu z was tez czekam na game changer. I mysle ze sie nie doczekamy. Nikomu nie zalezy na game changerach przynajmniej w naszym budzecie (jesli myslimy o Y-ku). To co jest na rynku w kwocie +10/-30k zł i łapiące sie na dofinansowanie bedzie sie sprzedawało i małe rzeczy jak V2L albo 800V mogą czasem przewazyc. U mnie przeważy ładne, wygodne, funkcjonalne czerwone auto bo szukam ICE dla żony :). Jesli będzie miało jeszcze dobrą jakosc, mało problemów, niskie koszty eksploatacyjne i bedzie rozwojowe a jednoczesnie nie bedzie mnie zbytnio ograniczać to i ja za nim zagłosuję moją kasą. Mysle ze moge poczekac do konca roku bez problemu. Prawda jest taka ze moje ICE są tańsze w uzytkowaniu niz BEV i póki co nie wołają o więcej w postaci nieplanowanych napraw itp. LPG w 10 letnim aucie rulez :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper - czy warto czekać?