Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper vs BYD Sealion 7 - wrażenia z jazd testowych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Daro76, post: 218594, member: 2009"] Miałem dzisiaj niezwykłą (a w przypadku nowego Y nie planowaną wcześniej) okazję porównać w jazdach testowych obydwa samochody. Obecnie poruszam się TMYLR23 i po dwóch latach kończy mi się leasing więc rozglądam się za nowym pojazdem. Ciekawa historia jest taka że na dzisiaj (21.02) umówiłem się w salonie BYD Katowice na jazdę Sealion 7 i tą hybrydą DM-i. Ponieważ miałem chwilę czasu (przyjechałem wcześniej do Katowic z Krakowa) podjechałem do salonu Tesla żeby zobaczyć Junipera. Wchodzę a tam niemiła niespodzianka - nie ma :( Pytam chłopaka z obsługi a on "jest tylko już jeździ na jazdy, co mają w salonie trzymać", ja na to że szkoda i pytam trochę rozczarowany że nie zobaczę "na a kiedy można się przejechać - a kolega z salonu do mnie "można już - właśnie podjechał" :) . Miałem tylko 30 min więc tak na szybko przejechałem kilkanaście kilometrów, po lepszej i po gorszej drodze (mają taką blisko salonu), jak dla mnie dosyć nie oczywiste doświadczenia. Potem pojechałem do BYD pojeździłem Sealionem 7. w weekend jak będę miał więcej czasu to szerzej opiszę wrażenia z jazd - jak macie wcześniej pytania to śmiało piszcie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Juniper vs BYD Sealion 7 - wrażenia z jazd testowych